független ellenőrzés

Egy szolgáltatás minősége csak akkor tartható fenn hosszútávon, ha a folyamatokat rendszeresen ellenőrizzük. Társaságunk független ellenőrzési csoportjának a feladata, hogy a munkaterületeinken dolgozó kollégáink munkáját, megjelenését, szakmai tudását kontrollálják és szükség esetén javítsák. Az alapvető kritériumok mellett (vagyonőri igazolvány, 2012.évi CXX. törvény 23. §-ában meghatározott minősítő tanúsítvány, személyi igazolvány, szolgálati kitűző, szolgálati helyre előírt dokumentumok, önvédelmi eszközök) ellenőreink nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai továbbképzésre is.

Ehhez egy innovatív megoldásnak számító technikai rendszert, a mobile engine-t használják, melynek lényege az ellenőrzési folyamat egyszerűsítése, gyorsítása.

Az egyedileg kifejlesztett szoftver egy okostelefon, tablet segítségével működtethető. Használatához felhasználónév és jelszó szükséges, a belépést követően indítható az auditlap.
Az auditlap első néhány pontja tartalmazza az ellenőrzött terület, személy adatait, az ellenőrzés kezdetét, végét.

eloeros vedelem
 • Ezt követi a speciális szempontrendszer, melyet a terület jellegétől függően alakítottunk ki a Megbízóinkkal egyeztetve.
  Így készül külön kereskedelmi, banki, bevásárlóközponti, objektumőrzésre vagy éppen takarításra vonatkozó audit lap, hogy csak az adott terület ellenőrzéséhez szükséges kérdésekkel foglalkozhassunk. Ha az ellenőrzött tétel nem megfelelő, azt részleteznünk kell, egyéb esetben az MF (megfelelő) vagy NE (Nem Előírás) pontokat kell megjelölnünk.
  A rendszer érzékeli, ha egy tételt is kifelejtenénk az ellenőrzésből, elküldés előtt megmutatja az üresen hagyott részeket, melyek kitöltését követően továbbíthatjuk csak az audit lapot.
 • A klasszikus minősítési pontokon túl, számon kérő kérdések szerepelnek az auditlap végén, melyek megválaszolása csak néhány percet vesz igénybe. A program azonnali visszajelzést ad a szintfelmérő teszt eredményéről, a szolgálatot teljesítő személy szakmai tudásáról. A kérdéseket rendszeresen változtatjuk, így részletesebb képet kaphatunk munkatársaink tudásszintjéről.
  Az ellenőrzést mindkét fél digitális aláírásával rögzíti.
 • A szoftver továbbá jelentést küld az ellenőrzések helyszínéről és időpontjáról, így ellenőr kollégáink munkáját és hatékonyságát is folyamatosan kontrollálhatjuk.
  A térkép tetszőlegesen nagyítható, kicsinyíthető, a GPS technológia segítségével ma már akár néhány centiméteres pontossággal behatárolható a helyszín. A fülekre kattintva pedig az ellenőrzés részleteit is megtekinthetjük, közvetlenül megnyithatjuk a jegyzőkönyveket, audit lapokat.
 • Az ellenőrzési folyamatokat a munkaterületeken is továbbfejlesztettük. A helyi csoportvezetőknek okostelefont biztosítottunk, melynek segítségével azon túl, hogy 24 órás telefonos és elektronikus levelezési elérhetőséget nyújtunk, folyamatos visszajelzést kapunk szolgáltatásunk minőségéről. A területekre egyedileg kifejlesztett szoftver egyszerre ötvözi a klasszikus „járőrellenőrzési folyamatokat” a minőségi ellenőrzéssel. A rendszer egy külön szerveren tárolja a beérkező adatokat, melyről napi jelentést küld a kívánt elérhetőségekre pdf formátumban, akár Megbízóinknak is.

Az adatokból többek között látható, hogy az ellenőrzési folyamat az előírásoknak megfelelő időintervallumban történt-e, végre lett-e hajtva, illetve milyen minőségi kifogásokat tapasztalt kollégánk, melyeket fényképpel dokumentált. Az adatok elemzését színkód rendszer segíti, így könnyedén látható, hogy mely területen, milyen időpontban történt eltérés a meghatározottaktól.

Ehhez egy innovatív megoldásnak számító technikai rendszert, a mobile engine-t használják, melynek lényege az ellenőrzési folyamat egyszerűsítése, gyorsítása.